top of page

Vulkan, UNT och P4

Hittade idag, missat det tidigare, Vulkan som lagt ut boken till försäljning. Priset 176 kr. Bra mycket billigare än de andra. Hoppas att det här nu kommer igång.


Igår var en hektisk dag. Först hörde UNT av sig och ville göra ett reportage Kul intervju och en intresserad reporter.

Sedan såg P4 artikeln och ville göra en live intervju. Det var nervöst och jag minns knappt vad jag sa men det sägs att det lät bra. Ganska tidigt in i intervjun så strulade tekniken och vi fick börja om lite, men jag tror jag hann med att få med det mest väsentliga.


Den 12 aug ska vi ha en releasefest i Sävja. Ser så mycket fram emot det. Det verkar också som en hel del människor kommer. Så kanske runt 20-30 personer. Vi ska i första han fira utgivningen och skåla tillsammans. Mycket roligt!!!

3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Nu har även editeringsjobbet färdigt för Del 2. Jag känner mig väldigt nöjd så här långt. Det är klart att när man har för mycket tid att skriva, vill det till att man inte gör för mycket ändringar el

bottom of page