top of page

Ute stannar inget inne.

Hejsan.


Så här har jag det nu!!Har kunnat flytta ut på altanen igen. Känns underbart. Det mesta strömmar på. Mer kött på benen. Mer inkokta konflikter och meruppbyggd galenskap. Jag är rätt säker på att skulle jag råka ut får något sånt här IRL så skulle jag helt klart flippa ut.

Men just nu så stormar de tre emot något de inte kan förutse.

Alf med sin livssyn får bränsle när allt bara rullar hans väg. Inget kan stoppa honom eller?


Jag hoppas bara att ingen senare tror att det är min livssyn. Men det är väl sånt man får ta när man diktar ihop saker och ting.

Som de flesta som håller på med det här så vill jag tro mer och mer på det jag fått ihop. Det känns som om man fått ihop något bra tills dess man fått någon som provläser, eller alla refuseringar som kommer.


Så låt oss hoppas. Det har varit snart väldigt länge nu. Men när det släpper så släpper det för mig. Bara det inte stannar upp igen...


//Michael21 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page