top of page

Ute i Handeln

Nu var det till slut där jag hela tiden väntat på. Mobilgrannen finns för alla att ta del av. På nätet och ute i bokhandeln i Sala. så otroligt roligt att till slut komma hit.

Ska i slutet av september vara med på höstmarknaden och signera.

Redan nästa vecka kommer SA på ett hemma hos reportage. Har gett dem ett ex får se om reportern hinner läsa den.

Del 2 är klar, men jag är inne och petar en del. Tycker att jag har tid med det. Vill vänta och se hur det går för den första delen. Del 3 finns klar i mitt huvud och kommer att bli den svåraste att få ihop. Den kommer att ta Alf in på områden som jag vill lära mig mer om, innan jag tar tag i det., men storyn är klar och ska bli jätteroligt att plita ner.


Här kommer då en bild av total nöjdsamhet. Bredvid Lagerkrantz och allt!!

Fönsterglaset blänker lite, men där är den och jag tror att det är några stycken som handlat.


F>ridens


4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

留言


bottom of page