top of page

Tilltugg till texten

Alltså ibland så måste jag ha något i munnen för att tänka bättre. Att promenera är ju egentligen det bästa för mig, men nu när höstmörkret kommit och kylan snart är har så blir det mer bekvämt att hjärngympa inne framför datorn. Och vad är inte bättre då en Frödinge ostkaka. Jag skulle kunna föräta mig på det, så nu ska jag lyssna på Pia och Johannes Pod skrivdrömmar. nytt avsnitt inlagt. Det ska handla om Huvudhandling, parallellhandling och bihandling. Något som verkligen passar in på Mobilgrannen.

Bara att luta sig tillbaka.


https://skrivdrommar.libsyn.com/skrivdrmmar-038-huvudhandlingar-parallellhandlingar-bihandlingar

11 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Då har jag mottagit det sista korrekturet och editerat det som behövdes. Allt det textmässiga är godkänt från min sida. Upploppet har startat och snart kan ni få följa Alfs historia i bokform eller i

Det är faktiskt enerverande att vänta på att fä sin bok utgiven. Ett av de största ögonblicken förstås, men födslovärkarna blir till slut som en förkylningsnysning. Ett antiklimax bara för att man vän

bottom of page