Tilltugg till texten

Alltså ibland så måste jag ha något i munnen för att tänka bättre. Att promenera är ju egentligen det bästa för mig, men nu när höstmörkret kommit och kylan snart är har så blir det mer bekvämt att hjärngympa inne framför datorn. Och vad är inte bättre då en Frödinge ostkaka. Jag skulle kunna föräta mig på det, så nu ska jag lyssna på Pia och Johannes Pod skrivdrömmar. nytt avsnitt inlagt. Det ska handla om Huvudhandling, parallellhandling och bihandling. Något som verkligen passar in på Mobilgrannen.

Bara att luta sig tillbaka.


https://skrivdrommar.libsyn.com/skrivdrmmar-038-huvudhandlingar-parallellhandlingar-bihandlingar

11 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

... vann ju som sagt inte men nu närmar det sig i alla fall utgivning. Ska bli så intressant att läsa det vinnande bidraget. Snart ska redaktören vid förlaget höra av sig. Vet inget om tågordningen så

Sitter i solen och inväntar beskedet om vilken som vunnit romantävligen. Vinnaren måste man ju bara läsa!! Som sagt kom jag till final men inte till prispallen, men är så nöjd ändå. Ska höra av mig ti