top of page

Tilltugg till texten

Alltså ibland så måste jag ha något i munnen för att tänka bättre. Att promenera är ju egentligen det bästa för mig, men nu när höstmörkret kommit och kylan snart är har så blir det mer bekvämt att hjärngympa inne framför datorn. Och vad är inte bättre då en Frödinge ostkaka. Jag skulle kunna föräta mig på det, så nu ska jag lyssna på Pia och Johannes Pod skrivdrömmar. nytt avsnitt inlagt. Det ska handla om Huvudhandling, parallellhandling och bihandling. Något som verkligen passar in på Mobilgrannen.

Bara att luta sig tillbaka.


https://skrivdrommar.libsyn.com/skrivdrmmar-038-huvudhandlingar-parallellhandlingar-bihandlingar

11 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Nu har även editeringsjobbet färdigt för Del 2. Jag känner mig väldigt nöjd så här långt. Det är klart att när man har för mycket tid att skriva, vill det till att man inte gör för mycket ändringar el

bottom of page