Mode med Mobilgranne?

Som på en förekommen anledning fick jag idag veta att ett radioprogram Handlade om mobilgrannar. Hur okända ringer/sms:ar till varandra, om man har numret före eller efter en. Att det blivit som en liten trend hos folk.


Kanske de inte får sån resa som mina karaktärer får. Håller på igen med att få till det. Allt blir mer och mer inspirerande. Jag har mer flyt nu och det känns lättare att redigera bort saker som inte passar eller helt enkelt är för dåligt.


Kanske kommer då min bok ut i rätt tid. Hade hoppas på att jag var lite för min tid, men kanske det är bättre att man hoppar på.


Kom ihåg var ni hörde/Läste "Mobilgrannen" först


Väl mött snart igen.

//Michael

14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

... vann ju som sagt inte men nu närmar det sig i alla fall utgivning. Ska bli så intressant att läsa det vinnande bidraget. Snart ska redaktören vid förlaget höra av sig. Vet inget om tågordningen så

Sitter i solen och inväntar beskedet om vilken som vunnit romantävligen. Vinnaren måste man ju bara läsa!! Som sagt kom jag till final men inte till prispallen, men är så nöjd ändå. Ska höra av mig ti