top of page

Man blir glad

Då fick jag reda på att det är kö på Biblioteket i Sala på Mobilgrannen. Man har köpt in ett ex till som 14-dagars lån. Samtidigt som jag fått en recension till som är positiv. Tror at jag ska försöka få den publicerad. Nu gäller det att man hinner till Julhandeln. kanske inte den här kön, men man kan ju drömma.


Men först så får ni läsa recensionen från Ninas boktips.


Mobilgrannen: Michael Lust


Det här är första delen i en trilogi, och i denna första del får vi följa fyra personer vars liv flätas samman, och med innehåll som olika sorters relationer och kriminalitet.


ALF är företagsekonom som har det svårt med relationer då han har sina diagnoser, han är lite konstig enligt folk och han går i terapi men anser själv inte att han är sjuk. Föräldrarna försöker hjälpa honom och han har en tvillingbror som enbart är en börda. På firman där Alf jobbar pågår ljusskygga aktiviteter som han tar strid mot.


LISA är prostituerad, vän och Alfs KK, hon är inte helt ärlig i deras relation, men varma känslor växer fram mellan dem. Kommer hon att avslöja sin rätta identitet?


MOBILGRANNE 1 är advokat och lever i ett förhållande som har stagnerat, han är otrogen men hans fru vill ge förhållandet en andra chans. Hans kollega och vän för honom bakom ljuset och det tar en ände med förskräckelse.


MOBILGRANNE 2 är en tjej på sexton år och lever med sin mor som har sina psykiska problem att tampas med, deras förhållande är så dålig som den bara kan bli och nu har hon fått nog.


Lisa utmanar Alf att ta kontakt med sina mobilgrannar, de som har sista numret högre och lägre i hans mobilnummer och han antar denna utmaning och helt plötsligt har alla dragits in i varandras liv. På gott och ont!


Boken genomsyras av korta aktiva kapitel, det som kan anses negativt är ett antal korrekturfel som att det saknas punkt, och för mycket av dubbla mellanslag, men det kan jag ha överseende med då min nattsömn blev obefintlig då jag inte kunde sluta läsa. Och visst blev jag smått sugen på att kontakta mina mobilgrannar, vilket jag givetvis inte kommer att göra, men det är en lockande tanke.
10 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page