I vassen lurar den.

Hela den här processen med att skriva har nu glidit in i vassen. Där lurar den de flesta. Inklusive mig. Jag lägger till och tar bort i all oändlighet, känns det som om jag aldrig kommer framåt. Men så gör jag. Det är så mitt skrivande fungerar. Det blir betydligt bättre än att bara skriva av sig. (eller också en dålig ursäkt för att inte säga att jag är för långsam)

Just nu har jag under en tid vässat dialoger och gjort de relationer som historien börjar med mer aggressiva.

Tänkte innan jag började skriva att den här gången skulle det bli en mer "Feelgood Roman". men så verkar det inte bli den här gången heller. Trots det inte alls lika våldsam som min första bok.

Nu till något till något annat.

Samtidigt händer en del andra roliga saker som kommer att komma med på den här hemsidan i en inte alltför avlägsen framtid. Så håll ut. It's happening.


18 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

... vann ju som sagt inte men nu närmar det sig i alla fall utgivning. Ska bli så intressant att läsa det vinnande bidraget. Snart ska redaktören vid förlaget höra av sig. Vet inget om tågordningen så

Sitter i solen och inväntar beskedet om vilken som vunnit romantävligen. Vinnaren måste man ju bara läsa!! Som sagt kom jag till final men inte till prispallen, men är så nöjd ändå. Ska höra av mig ti