Ett litet glatt halt

Jag har fått en liten krok på en agentur så det blir till att vänta igen, men det blir den sista väntan sedan har jag en ny plan för fortsättningen som jag kommer till senare. Det har varit stiltje som med allt annat ett tag. Det är svårt att få tag i folk och så är det semestrar på det...

Men jag har en plan och jag känner att det här kommer att bli bra.

Någon gång under senhösten kommer den här boken att komma ut. Det ser jag fram emot.


Ha en bra semester om inte annat allihopa.


37 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

... vann ju som sagt inte men nu närmar det sig i alla fall utgivning. Ska bli så intressant att läsa det vinnande bidraget. Snart ska redaktören vid förlaget höra av sig. Vet inget om tågordningen så

Sitter i solen och inväntar beskedet om vilken som vunnit romantävligen. Vinnaren måste man ju bara läsa!! Som sagt kom jag till final men inte till prispallen, men är så nöjd ändå. Ska höra av mig ti