top of page

Ett litet glatt halt

Jag har fått en liten krok på en agentur så det blir till att vänta igen, men det blir den sista väntan sedan har jag en ny plan för fortsättningen som jag kommer till senare. Det har varit stiltje som med allt annat ett tag. Det är svårt att få tag i folk och så är det semestrar på det...

Men jag har en plan och jag känner att det här kommer att bli bra.

Någon gång under senhösten kommer den här boken att komma ut. Det ser jag fram emot.


Ha en bra semester om inte annat allihopa.


40 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Då har jag mottagit det sista korrekturet och editerat det som behövdes. Allt det textmässiga är godkänt från min sida. Upploppet har startat och snart kan ni få följa Alfs historia i bokform eller i

Det är faktiskt enerverande att vänta på att fä sin bok utgiven. Ett av de största ögonblicken förstås, men födslovärkarna blir till slut som en förkylningsnysning. Ett antiklimax bara för att man vän

bottom of page