top of page

En tid av digital tystnad.Det var ju ett tag sedan jag skrev här, helt utan anledning. För skriver man inget så finns man inte.

Jo, nu har jag då bestämt mig att skicka manuset till del 2 av Mobilgrannen till förlagen. Det känns som rätt läge nu när den har legat i byrålådan alldeles för långe. Bara att vänta upp till tre månader innan refuseringarna börjar hagla in, så just nu har jag i fantasin redan ett förskott och filmkontrakt. Underbart att leva i den villfarelsen.

Fokuset ska nu bli på den sista delen. Försöker få ihop det men är i det ofragmenterade tillståndet fortfarande och jag behöver läsa in mig på en hel del, om storyn ska bli som jag tänkt mig. Känns i alla fall lovande och intressant att ta an sig saker som man inte vet så mycket om.

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page