top of page

En recension och en reklambanner.

Tittade runt i datorn idag och tydligen har jag missat två saker.

  1. Förlaget hade skickat en reklambild till mig snygg som få. (Den hamnade i skräpkorgen!!!) Mycket nöjd. Har lagt en kampanj på INSTA och FB så den blir mer synlig.

  2. En recension var utlagd på Instagram för två dagar sedan skriven av profilen flitigamyransbokhorna och den var positiv. Det värmde verkligen. Kopierar in den här:

”Mobilgrannen” av Michael Lust är en pusselroman som handlar om Alf och hans lite annorlunda sett att se på världen och hur en handling kan orsaka ett dominoflöde.


Rent generellt har det en tendens att hända saker runt Alf, speciellt när han inte tar sin medicin. Han har ett skyhögt rättspatos och fungerar bäst i strukturella sammanhang. Han har inte så många vänner och uppmanas av de i sin närhet att skapa nya bekantskaper. När Lisa föreslår att han ska skicka ett sms till den som har sitt telefonnummer före och efter honom så tycker han att det är en befängd idé, men gör det tillslut för att bevisa sig. Men detta blir början på en rad händelseutvecklingar som både är totalt oförutsägbara och lätt farliga!


”Mobilgrannen” är en lättläst bok som tar en med på en lite annorlunda syn på delikata problem. Boken var lite svår att greppa i början men växte på en, och i slutet var intrigerna så täta att den var svårt att lägga ifrån sig. Ser framemot att få ta del av del 2 och se vad mer för äventyr Alf råkar hamna i.


Stort tack för att jag fick läsa och recensera boken @milu60 och @lavaforlagDet är ett tag sedan jag la ut något och det har att göra med skriveriet, som kommit i vägen.

Del tre håller på att ta form både i datorn och i huvudet. Vill ju liksom få till ett slut.

Sedan har jag faktiskt varit och petat i Del 2. Fy på mig, men jag lovar att sluta med det ...snart. Det har trots allt varit nödvändigt. Kommer att göra mig av med den snart. Och då kommer jag att meddela det ...tror jag.

Här kommer bilden också. Visst är den fin?


19 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page