top of page

Efter en massa tangenttryckningar.

… Så har jag kommit till den delen av skrivandet där jag vet hur jag vill ha det men får inte ner det i tangenterna. Har skurit och lagt till och förändrat så många gånger nu att det inte är någon mening att spara alla olika varianter. Hoppas på att storyn blir tillräckligt skruvad eller originell utan att bli tråkig eller för overklig.

Det är en balansgång att skriva trovärdigt och originellt. Det här är tänkt att det inte ska bli så våldsamt som i min första roman. Troligen blir den inte en feelgoodroman, men igenkänningen och att man ska kunna tycka om i princip alla huvudkaraktärer är tanken.


Jag vill så hårt att det ska bli bra att jag hellre väntar in det än att forcera igenom det. De blir som mina kompisar som man ibland inte känner för att lämna.

För vad ska jag göra sedan. Det får bli att ta fram gitarren igen...


14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Komentar


bottom of page