Designa din text.

Designa din text var det någon som sa.

Jag gillar formatet med tydliga dialoger där talet står för sig och beskrivningar för sig. Där mad lägger de ord eller meningar som man vill framhäva i en egen rad.

Sedan tycker jag att de nästan alltid är onödigt att tala om vem som säger vad. Det blir tårta på tårta om man inte vill lägga till en ytterligare beskrivning om vad som sägs.

Det blir en text som flyter bättre tycker jag iaf.

Det blir ju liksom en stil som tilltalar mig, mer ren och lättläst. om man avgränsar den så.


I vilket fall så satt någon gång i April-Maj i år i flera timmar och ändrade mobilgrannen till att bli just så. Någonting som jag vet kommer att löna sig.


Trevlig lördagskväll.


8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

... vann ju som sagt inte men nu närmar det sig i alla fall utgivning. Ska bli så intressant att läsa det vinnande bidraget. Snart ska redaktören vid förlaget höra av sig. Vet inget om tågordningen så

Sitter i solen och inväntar beskedet om vilken som vunnit romantävligen. Vinnaren måste man ju bara läsa!! Som sagt kom jag till final men inte till prispallen, men är så nöjd ändå. Ska höra av mig ti