top of page

Ann Ljungbergs podd


Idag var jag då med i Ann Ljungbergs podd, där jag fick prata om mitt skrivande Det kändes nervöst men ändå avslappnat. Pratade förstås en del om "Mobilgrannen" men också om skrivregler och layout i böcker. Idag tror jag att det har blivit viktigare att locka läsarna med inte för smått teckensnitt eller för smala marginaler. Utsidan måste initialt locka, sedan tröttnar nog läsaren ganska snabbt om innehållet inte håller.

Det kändes efter ett tag väldigt avspänt och det var kul att hon tittat på min hemsida och reagerat över att jag hade nyhetsbrev och att jag hade texter som bara medlemmar kommer åt. Det sa hon var inte så vanligt. Hoppas att jag får mer trafik på hemsidan nu när hon gjort reklam för den. Jag är väldigt glad att jag fått vara med. Så tack Ann !

Avsnittet kommer inte att sändas förrän i slutet av det här året i början av nästa, men man kan redan nu gå in på Spotify och lyssna på hennes podd som heter Bokfesten, med många andra intressanta författare.


Nu har det gått en vecka drygt sedan jag sålde mina första exemplar och två har "vågat" sig fram och sagt att de tyckte om den jättemycket och ser fram emot del 2.

Har också hunnit med att planera en signering tillsammans med Ewerlöfs bokhandel i Sala någon gång i slutet av Aug. Återkommer om det.

Det som är närmast på tapeten är dotterns initiativ, en releasefest i Sävja. Ska bli så kul, ett minne för livet. Just nu närmare 20 stycken som kommer och firar utgivningen tillsammans med oss. Återkommer även där.

23 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page