top of page

Yes....

Fick då mejlet idag att jag tagit mig till finalheatet i Lavas stora romantävling. Ett finalrace med 10st romaner. Vinnaren koras Den 4 oktober. Det känns galet roligt och lite overkligt att min roman Mobilgrannen har tagit sig så långt. En vinst där skulle göra så mycket för mitt fortsatta skrivande, även om jag absolut inte är missnöjd med en finalplats. Jag hoppas att min huvudkaraktär Alf kan charma finaljuryn. Det är bara att sätta sig vid datorn och fortsätta knåpa på hans och de andras fortsatta äventyr i del två. Känner mig mycket inspirerad och tacksam.

God natt!57 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Nu har även editeringsjobbet färdigt för Del 2. Jag känner mig väldigt nöjd så här långt. Det är klart att när man har för mycket tid att skriva, vill det till att man inte gör för mycket ändringar el

bottom of page