Yes....

Fick då mejlet idag att jag tagit mig till finalheatet i Lavas stora romantävling. Ett finalrace med 10st romaner. Vinnaren koras Den 4 oktober. Det känns galet roligt och lite overkligt att min roman Mobilgrannen har tagit sig så långt. En vinst där skulle göra så mycket för mitt fortsatta skrivande, även om jag absolut inte är missnöjd med en finalplats. Jag hoppas att min huvudkaraktär Alf kan charma finaljuryn. Det är bara att sätta sig vid datorn och fortsätta knåpa på hans och de andras fortsatta äventyr i del två. Känner mig mycket inspirerad och tacksam.

God natt!57 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

... vann ju som sagt inte men nu närmar det sig i alla fall utgivning. Ska bli så intressant att läsa det vinnande bidraget. Snart ska redaktören vid förlaget höra av sig. Vet inget om tågordningen så

Sitter i solen och inväntar beskedet om vilken som vunnit romantävligen. Vinnaren måste man ju bara läsa!! Som sagt kom jag till final men inte till prispallen, men är så nöjd ändå. Ska höra av mig ti