top of page

Yes....

Fick då mejlet idag att jag tagit mig till finalheatet i Lavas stora romantävling. Ett finalrace med 10st romaner. Vinnaren koras Den 4 oktober. Det känns galet roligt och lite overkligt att min roman Mobilgrannen har tagit sig så långt. En vinst där skulle göra så mycket för mitt fortsatta skrivande, även om jag absolut inte är missnöjd med en finalplats. Jag hoppas att min huvudkaraktär Alf kan charma finaljuryn. Det är bara att sätta sig vid datorn och fortsätta knåpa på hans och de andras fortsatta äventyr i del två. Känner mig mycket inspirerad och tacksam.

God natt!57 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Då har jag mottagit det sista korrekturet och editerat det som behövdes. Allt det textmässiga är godkänt från min sida. Upploppet har startat och snart kan ni få följa Alfs historia i bokform eller i

Det är faktiskt enerverande att vänta på att fä sin bok utgiven. Ett av de största ögonblicken förstås, men födslovärkarna blir till slut som en förkylningsnysning. Ett antiklimax bara för att man vän

bottom of page