top of page

Ahh...

Ja, det gick inte hela vägen men... Så otroligt nöjd ändå. Hade ingen aning om att de skulle presentera de tre bästa nu. Blir nyfiken hur på de andras böcker naturligtvis. De tre måste man minst ju bara läsa.

Nu gäller det att vi kommer igång med utgivningen snart. Det är en resa som jag är så taggad för. Uppföljaren går bra med långsamt som vanligt. Har slutat att räkna de gånger jag tagit bort och börjat om ett kapitel. Men det går framåt och det är det viktigaste och kommer att gå riktigt bra. Arbetsnamnet är "Andra vågen" men jag tror inte jag kommer att den kommer att heta det. Just nu har jag inget bättre förslag. Det kanske kommer till mig när jag är klar förhoppningsvis.

4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Då har jag mottagit det sista korrekturet och editerat det som behövdes. Allt det textmässiga är godkänt från min sida. Upploppet har startat och snart kan ni få följa Alfs historia i bokform eller i

Det är faktiskt enerverande att vänta på att fä sin bok utgiven. Ett av de största ögonblicken förstås, men födslovärkarna blir till slut som en förkylningsnysning. Ett antiklimax bara för att man vän

bottom of page