Ahh...

Ja, det gick inte hela vägen men... Så otroligt nöjd ändå. Hade ingen aning om att de skulle presentera de tre bästa nu. Blir nyfiken hur på de andras böcker naturligtvis. De tre måste man minst ju bara läsa.

Nu gäller det att vi kommer igång med utgivningen snart. Det är en resa som jag är så taggad för. Uppföljaren går bra med långsamt som vanligt. Har slutat att räkna de gånger jag tagit bort och börjat om ett kapitel. Men det går framåt och det är det viktigaste och kommer att gå riktigt bra. Arbetsnamnet är "Andra vågen" men jag tror inte jag kommer att den kommer att heta det. Just nu har jag inget bättre förslag. Det kanske kommer till mig när jag är klar förhoppningsvis.

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

... vann ju som sagt inte men nu närmar det sig i alla fall utgivning. Ska bli så intressant att läsa det vinnande bidraget. Snart ska redaktören vid förlaget höra av sig. Vet inget om tågordningen så

Sitter i solen och inväntar beskedet om vilken som vunnit romantävligen. Vinnaren måste man ju bara läsa!! Som sagt kom jag till final men inte till prispallen, men är så nöjd ändå. Ska höra av mig ti