Väntan inte över

Nu när jag inte kunde hålla mig längre utan hörde av mig till förlaget om när de ska publicera vinnaren så svarade de. Under mitten av augusti kommer tio bidrag att publiceras och i oktober kommer en av dem att koras till vinnare. Alltså det känns ju som en evighet. Men man kanske inte är bland de tio så då behöver man inte bita sina naglar mer än en månad till.

Fortsättningen på Mobilgrannen går väldigt bra. Över förväntan faktiskt. De mesta har fallit på plats och snart kan jag rikta in mig på slutklämmen. Det är väldigt inspirerande på en fortsättning. Nu när man vet att första delen kommer att publiceras. Så det är bara att kura ihop sig i startgroparna och ladda laptopen så att den orkar flera timmar.

33 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

... vann ju som sagt inte men nu närmar det sig i alla fall utgivning. Ska bli så intressant att läsa det vinnande bidraget. Snart ska redaktören vid förlaget höra av sig. Vet inget om tågordningen så

Sitter i solen och inväntar beskedet om vilken som vunnit romantävligen. Vinnaren måste man ju bara läsa!! Som sagt kom jag till final men inte till prispallen, men är så nöjd ändå. Ska höra av mig ti