Väntan fortsätter!

Som väntrummet hos tandläkaren....

Vet inte om situationen i landet påverkar även förlagen. Antagligen är det så. Väntar på de två sista att höra av sig. När väl sista datumet går ut så hoppas jag att man hör av sig.

Vill gärna få iväg boken för en lektörsläsning. Det skulle vara intressant vad den skulle ge.

Håller på att leta mig fram till en som kanske skulle passa mig.

Annars finns det ingen inspiration till att göra något annat just nu, sedan jag är en av riskgrupperna, så blir vardagen väldigt torftig. Hoppas att vädret kan få en att tänka på annat.

Känner fortfarande inte att jag vill gå in och ändra, lägga till eller flytta om än... Nej den känns faktiskt gjuten. Det finns möjligheter till en tvåa och skulle väl kunna bli nästa sak att ta tag i.

Inget skulle passa så bra just nu som ett bokkontrakt. Så nu får jag önska att alla molekyler och tankesynopser faller på plats och i min vindriktning för en gångs skull.

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

... vann ju som sagt inte men nu närmar det sig i alla fall utgivning. Ska bli så intressant att läsa det vinnande bidraget. Snart ska redaktören vid förlaget höra av sig. Vet inget om tågordningen så

Sitter i solen och inväntar beskedet om vilken som vunnit romantävligen. Vinnaren måste man ju bara läsa!! Som sagt kom jag till final men inte till prispallen, men är så nöjd ändå. Ska höra av mig ti