top of page

Stjärnspäckat på hemsidan!

En till ny funktion på hemsidan är att man kan ge betyg på de texter jag skrivit. Gå gärna in och läs. Om ni vill så ge dem sedan någon stjärna.

Min dator fortsätter att strula så det är svårt att få något gjort bakom tangenterna. Den senaste Biosuppdateringen kan inte blivit rätt, för rör jag inte på tangenterna inom någon minut så "fryser" datorn och man måste starta om den.

Bra iof då blir man ju tvungen att skriva nåt :)

Ha en skön söndag vänner!!

8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Då har jag mottagit det sista korrekturet och editerat det som behövdes. Allt det textmässiga är godkänt från min sida. Upploppet har startat och snart kan ni få följa Alfs historia i bokform eller i

Det är faktiskt enerverande att vänta på att fä sin bok utgiven. Ett av de största ögonblicken förstås, men födslovärkarna blir till slut som en förkylningsnysning. Ett antiklimax bara för att man vän

bottom of page