Stjärnspäckat på hemsidan!

En till ny funktion på hemsidan är att man kan ge betyg på de texter jag skrivit. Gå gärna in och läs. Om ni vill så ge dem sedan någon stjärna.

Min dator fortsätter att strula så det är svårt att få något gjort bakom tangenterna. Den senaste Biosuppdateringen kan inte blivit rätt, för rör jag inte på tangenterna inom någon minut så "fryser" datorn och man måste starta om den.

Bra iof då blir man ju tvungen att skriva nåt :)

Ha en skön söndag vänner!!

8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

... vann ju som sagt inte men nu närmar det sig i alla fall utgivning. Ska bli så intressant att läsa det vinnande bidraget. Snart ska redaktören vid förlaget höra av sig. Vet inget om tågordningen så

Sitter i solen och inväntar beskedet om vilken som vunnit romantävligen. Vinnaren måste man ju bara läsa!! Som sagt kom jag till final men inte till prispallen, men är så nöjd ändå. Ska höra av mig ti