Särskilt trögt. Behöver ER!

Som alla som håller på med det här tankevrickande hobbyn att skriva, så hamnar man i tankesvackor och andra saker som kräver större engagemang än man trott från början.

Nåja nog med ursäkter eller förklaringar snarare. Jag har ju ett ansvar för mina läsare och följare.

Min uppgift nu är att ro den sista tredjedelen i hamn. Under de veckor som gått har jag inte fört storyn så mycket framåt utan sett mig tvungen att fylla på mer. Göra den vassare, de gånger jag haft ork och tid att sitta ner med det förstås.

Har väl lyckats tycker jag själv iaf, så det var väl inte fel. Men det känns som om jag måste komma framåt nu. Saker håller på att rätta till sig och jag får mer tid över för Alf och hans galenskaper.


Så gå gärna in och läs på min hemsida, bli gärna medlem. Det sporrar. Och har ni redan gjort det så be gärna någon bokslukare ni känner att göra det.


Jag lägger upp en bild på en solnedgång, så jag kommer i stämning.

16 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

... vann ju som sagt inte men nu närmar det sig i alla fall utgivning. Ska bli så intressant att läsa det vinnande bidraget. Snart ska redaktören vid förlaget höra av sig. Vet inget om tågordningen så

Sitter i solen och inväntar beskedet om vilken som vunnit romantävligen. Vinnaren måste man ju bara läsa!! Som sagt kom jag till final men inte till prispallen, men är så nöjd ändå. Ska höra av mig ti