Rast och ro från tangentbordet.

Mina timmar bakom tangentbordet har varit få. I utbyte har jag umgåtts med min underbara familj. Det har gett mig mer energi än jag kunde ana. Tillbaka här igen och hjärnan har fullt med tankar om det som redan är skrivet. Inga stora saker, men en hel del som gör att storyns flyt blir bättre.

Alf blir mer begripligt obegriplig. Hans omgivning mer sammansatt. Julias situation fan så mycket mer intensiv, Gäller här att hon inte tar över huvudrollen. Christians ovetskap om vad han dras in i.

Jag gillar verkligen det här nu. Ju mer jag kokar ju mer tycker jag om det.

Jag är en långsam sate, men så fungerar jag.


Julaftonsljuset på himlen är rogivande.

25 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

... vann ju som sagt inte men nu närmar det sig i alla fall utgivning. Ska bli så intressant att läsa det vinnande bidraget. Snart ska redaktören vid förlaget höra av sig. Vet inget om tågordningen så

Sitter i solen och inväntar beskedet om vilken som vunnit romantävligen. Vinnaren måste man ju bara läsa!! Som sagt kom jag till final men inte till prispallen, men är så nöjd ändå. Ska höra av mig ti