top of page

Rast och ro från tangentbordet.

Mina timmar bakom tangentbordet har varit få. I utbyte har jag umgåtts med min underbara familj. Det har gett mig mer energi än jag kunde ana. Tillbaka här igen och hjärnan har fullt med tankar om det som redan är skrivet. Inga stora saker, men en hel del som gör att storyns flyt blir bättre.

Alf blir mer begripligt obegriplig. Hans omgivning mer sammansatt. Julias situation fan så mycket mer intensiv, Gäller här att hon inte tar över huvudrollen. Christians ovetskap om vad han dras in i.

Jag gillar verkligen det här nu. Ju mer jag kokar ju mer tycker jag om det.

Jag är en långsam sate, men så fungerar jag.


Julaftonsljuset på himlen är rogivande.

25 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Då har jag mottagit det sista korrekturet och editerat det som behövdes. Allt det textmässiga är godkänt från min sida. Upploppet har startat och snart kan ni få följa Alfs historia i bokform eller i

Det är faktiskt enerverande att vänta på att fä sin bok utgiven. Ett av de största ögonblicken förstås, men födslovärkarna blir till slut som en förkylningsnysning. Ett antiklimax bara för att man vän

bottom of page