top of page

... Och så vidare, mot att bli färdig med Mobilgrannen.
Jag blir lätt lite för noga eller osäker på hur jag ska framställa en scen eller ett kapitel. Nu är den klar och den har tagit några veckor, om inte effektiv tid men i alla fall. Några, inte så många omskrivningar. Det är bara som sig bör. I och med det så har jag hittat luckor i tidigare avsnitt naturligtvis som måste täppas till. Men nu får jag vara nöjd och gå vidare.

När handlingen är klar i skallen så blir det lätt att man sluggar sig fram. Men jag vill inte kasta bort en bra story bara för att få bli färdig. Jag kommer att ångra mig senare.

Jag är där jag vill vara och det går framåt. Jag kan inte tänka att jag inte är den rätta personen som ska göra den här storyn rättvisa.

Mina karaktärer, Darlings, har växt fram och jag vurmar för alla tre.

Julia, Alf och Christian är just nu de jag tänker på mest.

14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page