Och så reser vi framåt med mina tre karaktärer

Uppdaterat: 11 nov. 2018

Ja

Nu är det så att jag börjar få till tanken om hur de här tre karaktärerna ska kunna få storyn att leva hela vägen.

Julia, 16-åringen som inte haft det lätt och vill inget annat än att komma ur sin destruktiva relation med sin mor. Alf hjälper till.

Christian har tappat greppet på jobbet och hans partner håller på att kasta ur honom ur firman. Företaget som han själv startade. Alf hjälper till.

Alf då, ja han börjar leva livet. Saker går hans väg i en allt snabbare takt. Hans familj gillar inte vad han ser och enda vän utmanar hans vänskap på många sätt. Hon ber honom kontakta sina mobilgrannar. På jobbet har han avslöjat att nästan alla i ledningen på företaget håller på att bli lurade in i att köpa in sig i en engelsk konkurrent.

Nu är det dags för de tre att träffas tillsammans.

Japp så är det kortfattat.

37 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

... vann ju som sagt inte men nu närmar det sig i alla fall utgivning. Ska bli så intressant att läsa det vinnande bidraget. Snart ska redaktören vid förlaget höra av sig. Vet inget om tågordningen så

Sitter i solen och inväntar beskedet om vilken som vunnit romantävligen. Vinnaren måste man ju bara läsa!! Som sagt kom jag till final men inte till prispallen, men är så nöjd ändå. Ska höra av mig ti