top of page

Nu har den lämnat hemmet.

Mobilgrannen har lämnat hemmet, flyger sin väg. Alf och gänget får klara sig på egen hand nu. Den har legat och mognat några veckor nu, men nu var det dags att släppa den fri och hoppas att någon tar sig an den. En väntan på kanske upp till 3 månader.

Följebrevet blev klart i natt. Har filat på det ett tag nu och googlat runt om tips. Fått kommentarer till hjälp. Känner en oror för att det kanske var lite väl tidigt, men egentligen inte. Även den här romanen har tagit alldeles för lång tid. Skulle ha varit klar för länge sedan.

Har den blivit som jag tänkt det. Njae. Första tanken var att det skulle bli lite gladare åt feelgood hållet, men har med tiden ändrats till att bli mer av en triller. Har under det senaste året fått en annan mörkare innebörd och en chans till en uppföljare. Håller på att koka in den i hjärnan nu.

Det känns ju härligt och spännande nu när man har släppt den till förlagen. Bra att det tar lite tid så man kan få känna känslan av en storsäljare som är på G. Att man i fantasin får telefonsamtal om kontraktsskrivning. Lite som att låta trisslotten ligga kvar oskrapad i plånboken. Då har man fortfarande kvar hoppet.

Den här gången känns det mer pirrigt än det var med den första boken. Dels för att den här har krävt mer jobb runt omkring och att jag tycker mig fått till det bättre var det gäller layout och story,Ser också fram emot Joakim Eriksson som håller på med omslaget. Jag har en idé om hur jag vill ha det. Ska bli väldigt spännande att se resultatet.

Nu håller vi tummarna och hoppas att väntan blir kort.

19 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page