top of page

Nu då, eller när då då?Det var det ett tag igen sedan sist. Det nya året har precis börjat och jag har börjat ett helt nytt liv som pensionär, efterlängtat.

Snart, vad jag förstår, så ska jag få tillbaka språk kontrollen och layouten. Det var sagt i slutet av januari, då borde det inte vara långt kvar till utgivning. Det känns som det är en evighet sedan jag var klar med den, men enligt utsago så tar det en väldigt lång tid att gå igenom hela processen, så man kan inte göra så mycket annat än att vänta...


Andra delen av "Mobilgrannen" skrider bra framåt och jag har en klar bild över hur jag vill ha det, styrkt av framgången. Arbetsnamnet är just nu; "Domino". Händelserna går mer hand i hand och tempot är mer uppskruvat än i första delen. Tror att den blir lika lång som den första och jag är inne på den sista tredjedelen. Försöker få ihop det så intressant, våghalsigt och realistiskt det går, fast lite galet måste det ju vara också.

24 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page