top of page

Några timmar här och där...

Lördagen tillbringades hos dottern som vars sambo fyllde år. Åt en fantastisk fruktsallad, hopplöst att räkna kolhydrater, men vem bryr sig.

Efter att ha tillbringat en del bakom tangentbordet idag så har jag väl gjort ett gott dagsverk.

I text eller sidor räknat så har jag hamnat på minus ca en sida. Men efter att ha "målat om" en del så är jag trots allt nöjdare än innan. Yeaj hurraj för mig. Börjar sakta gå mig på nerverna att inte gå så mkt framåt, men återigen...

Nöjd trots det. Fortsätter en stund till... kanske.

God söndagskväll och upp och hoppa i morgon!

20 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Då har jag mottagit det sista korrekturet och editerat det som behövdes. Allt det textmässiga är godkänt från min sida. Upploppet har startat och snart kan ni få följa Alfs historia i bokform eller i

Det är faktiskt enerverande att vänta på att fä sin bok utgiven. Ett av de största ögonblicken förstås, men födslovärkarna blir till slut som en förkylningsnysning. Ett antiklimax bara för att man vän

bottom of page