Några timmar här och där...

Lördagen tillbringades hos dottern som vars sambo fyllde år. Åt en fantastisk fruktsallad, hopplöst att räkna kolhydrater, men vem bryr sig.

Efter att ha tillbringat en del bakom tangentbordet idag så har jag väl gjort ett gott dagsverk.

I text eller sidor räknat så har jag hamnat på minus ca en sida. Men efter att ha "målat om" en del så är jag trots allt nöjdare än innan. Yeaj hurraj för mig. Börjar sakta gå mig på nerverna att inte gå så mkt framåt, men återigen...

Nöjd trots det. Fortsätter en stund till... kanske.

God söndagskväll och upp och hoppa i morgon!

20 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

... vann ju som sagt inte men nu närmar det sig i alla fall utgivning. Ska bli så intressant att läsa det vinnande bidraget. Snart ska redaktören vid förlaget höra av sig. Vet inget om tågordningen så

Sitter i solen och inväntar beskedet om vilken som vunnit romantävligen. Vinnaren måste man ju bara läsa!! Som sagt kom jag till final men inte till prispallen, men är så nöjd ändå. Ska höra av mig ti