Nästa steg i Mobilgrannen

Hej.

Här kommer min nästa tanke om fortsättningen. I en hel del bokbloggar ser man mer och mer hur författare lägger in sina texter till agenter istället för att göra det hos förlagen. I USA tex är det mer vanligt att agenter agerar bulldozer mot förlagen om de tror på texten och jag känner att jag vill försöka att göra det. Varför inte! Jag hinner nog lämna in den till flertalet olika agentfirmor innan jag gör en egenutgivning till hösten / Vintern.

Är väldigt nöjd med resultatet och tror verkligen att den skulle kunna sälja. Man har även större chans att bli utgiven utomlands om man tar det via en litterär agentur. Här gäller det att vara realistisk. Köra på och tro på allt man skriver :)

Det har ju trota allt gått en bra lång tid sedan den var klar så det är väl dags att stänga och göra ett avslut.

18 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

... vann ju som sagt inte men nu närmar det sig i alla fall utgivning. Ska bli så intressant att läsa det vinnande bidraget. Snart ska redaktören vid förlaget höra av sig. Vet inget om tågordningen så

Sitter i solen och inväntar beskedet om vilken som vunnit romantävligen. Vinnaren måste man ju bara läsa!! Som sagt kom jag till final men inte till prispallen, men är så nöjd ändå. Ska höra av mig ti