top of page

Nästa steg i Mobilgrannen

Hej.

Här kommer min nästa tanke om fortsättningen. I en hel del bokbloggar ser man mer och mer hur författare lägger in sina texter till agenter istället för att göra det hos förlagen. I USA tex är det mer vanligt att agenter agerar bulldozer mot förlagen om de tror på texten och jag känner att jag vill försöka att göra det. Varför inte! Jag hinner nog lämna in den till flertalet olika agentfirmor innan jag gör en egenutgivning till hösten / Vintern.

Är väldigt nöjd med resultatet och tror verkligen att den skulle kunna sälja. Man har även större chans att bli utgiven utomlands om man tar det via en litterär agentur. Här gäller det att vara realistisk. Köra på och tro på allt man skriver :)

Det har ju trota allt gått en bra lång tid sedan den var klar så det är väl dags att stänga och göra ett avslut.

75 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page