top of page

Man hoppas ändå...Så stilla, intet nytt. Som vanligt endast nattfjärilen vaken.


Jag har sedan i somras försökt att få någon att nappa men inte lyckats. Trots det har jag haft en del som läst hela och tyckt att den varit bra, men inte velat hoppa på tåget ändå. Det känns naturligtvis tråkigt men som det ser ut nu så får jag väl göra det själv som jag gjorde med "Bandet". Men den här gången ska jag försöka få ut den som en ljudbok. Jag har några förlag kvar som inte har svarat än så kanske....


Läget runt om och i allt har gjort att det mesta har legat stilla och just nu vet jag inte när och hur det här ska kunna bli av, men tanken är att det ska bli så snart det går.


Har i alla fall skickat in en novell till en tävling på Ekström och Garay. Jag hoppas att 40 cm kan ge mig lite tur igen. Enda regeln är att den inte får vara utgiven som bok.


12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Då har jag mottagit det sista korrekturet och editerat det som behövdes. Allt det textmässiga är godkänt från min sida. Upploppet har startat och snart kan ni få följa Alfs historia i bokform eller i

Det är faktiskt enerverande att vänta på att fä sin bok utgiven. Ett av de största ögonblicken förstås, men födslovärkarna blir till slut som en förkylningsnysning. Ett antiklimax bara för att man vän

bottom of page