Man hoppas ändå...Så stilla, intet nytt. Som vanligt endast nattfjärilen vaken.


Jag har sedan i somras försökt att få någon att nappa men inte lyckats. Trots det har jag haft en del som läst hela och tyckt att den varit bra, men inte velat hoppa på tåget ändå. Det känns naturligtvis tråkigt men som det ser ut nu så får jag väl göra det själv som jag gjorde med "Bandet". Men den här gången ska jag försöka få ut den som en ljudbok. Jag har några förlag kvar som inte har svarat än så kanske....


Läget runt om och i allt har gjort att det mesta har legat stilla och just nu vet jag inte när och hur det här ska kunna bli av, men tanken är att det ska bli så snart det går.


Har i alla fall skickat in en novell till en tävling på Ekström och Garay. Jag hoppas att 40 cm kan ge mig lite tur igen. Enda regeln är att den inte får vara utgiven som bok.


12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

... vann ju som sagt inte men nu närmar det sig i alla fall utgivning. Ska bli så intressant att läsa det vinnande bidraget. Snart ska redaktören vid förlaget höra av sig. Vet inget om tågordningen så

Sitter i solen och inväntar beskedet om vilken som vunnit romantävligen. Vinnaren måste man ju bara läsa!! Som sagt kom jag till final men inte till prispallen, men är så nöjd ändå. Ska höra av mig ti