top of page

Inläsare klartDå har jag valt Fredde Granberg som uppläsare. Förlaget tror att han kan vara tillgänglig hyfsat fort, men först ska jag godkänna slutmanuset som kommer i slutet av den här månaden. Det kanske tar några dagar att gå igenom. Även omslaget har jag heller inte sett än även om jag har skickat in den som Joakim gjort.

Det är ju en boost att en kändis läser in den och hoppas att man kan få läsare som jag inte skulle ha fått annars. Även att de sätter en sticker på den som visar att det är en finalist i en romantävling vore också bra.

Det kittlar av förväntan fortfarande fast det tagit en ganska lång tid. Att jobba med fortsättningen är inspirerande och jag har väl slutspurten klar för mig och ska bara få ner det i fingrarna mer. Sedan korrekturläsa och finputsa innan jag skickar in den. En än mer snabb och hisnande historia med starka känslor, där vi får lära känna huvudpersonerna mer och vad som gjort dem till de är. De är mina vänner och jag trivs väldigt bra i deras sällskap oavsett hur orimliga de är.

Ser fram mot signeringar och allt som följer med.

Förlaget säger att manuset är unikt och då tror jag på dem ... och önskar att alla kan ta den i sin famn.


29 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page