top of page

Igår hände det!

Så var det sista klart innan boken går i tryck

Hela den långa resan är över och Alf & kompani får förhoppningsvis nya vänner. Känns fortfarande lite overklig att ha kommit ända hit.

Det verkar som om det kommer att ta mellan 1-2 veckor innan lådorna kommer. Jag har fixat 125 böcker i ett första steg som jag kommer att sälja på signeringar etc. Ska prata med Sala bibliotek om vi kan ordna något.

Den har 367 sidor vilket jag tycker är konstigt. Jag hade bara 243 sidor och 90 000 ord, så de måste ha bytt till en större font, jag kan inte se någon annan anledning.

Freddes inläsning kommer senare i höst så det får jag återkomma med. Ska ta kontakt med Sala Allehanda och se om jag kan få någon gratisreklam därifrån. Boken utspelar sig ju delvis i Sala.

Då återkommer jag med del två som jag knåpat på ett tag. Försöker nu att få till / ändra slutet. Det är en logisk fortsättning på de saker som händer i första boken. Är i alla fall mycket nöjd med resultatet än så länge.


Så här blev slutresultatet. Mycket läckert. Sedan dekalen som visar att den kom till final med över niohundra inskickade manus, i Sveriges största romantävling.

Tack Joakim Eriksson för omslagsbilden. Du är bäst!

15 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page