top of page

I väntans tider
Ja då är det nästan tre veckor sedan jag skickade in manuset. Lite tidigt än för att vänta sig något. Ju mer tiden går så intalar man sig at de förhoppningsvis har sett något som är intressant och kommer det en refusering nu så har de inte fattat. Måste se positivt.

Omslaget är i princip klart, är inte på den sista redigeringen nu. Den blir precis som jag tänkt det. Är inte den lockande, så vet inte jag.

Går ibland runt och ångrar det jag inte fick med men inser orimligheten med det. Har igång tankarna med att börja baka med en fortsättning. Mycket hänger på vilken respons man får.

Jag har nu googlat runt om många olika saker som finns i boken. Försökt att få till en så bra presentation som möjligt. Det finns för mig alltid en oror att man har en bra story men inte fått ner det på rätt sett. Men det hör väl till oss alla som håller på med det här. Jag kommer ju ändå att ge ut den själv om jag inte får napp, men det boostar kreativiteten om man får ett förlag med på båten.

Jag får fortsätta att ha ett öga på inkorgen och hoppas att det plingar till någon gång. Kommer att skriva om hur det går även om jag får nej.


Tillbaka till Livet.

4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page