top of page

Första editeringen klar.


För en vecka sedan var den första editeringen klar. Det blev ett hästjobb, Tog en vecka, men jag tycker att med de tipsen och utmaningarna i texten jag hade så blev den till slut väldigt bra. Nu ska det till en till kontroll av språket. Sägs att den blir klar runt sista Januari.

Jag lämnade in omslaget i veckan och de tycker att Joakim Eriksson har gjort ett väldigt fint jobb. Nu lämnar jag över layouten av baksidan till förlaget.

Var in till Akademibokhandeln i Uppsala idag. De hade inte vinnaren av tävlingen inne alls. Jag tycker det är konstigt. Sa det till personalen som skulle kolla varför den inte var inne. Däremot fanns hans bror, Jens Lapidus, nya bok där.

Jag har köpt vinnaren "Hybris" och håller på att läsa. Kommit dryga hälften och tycker den är helt ok. Inte min genre kanske men den är lättläst och man vill ju veta hur det går. Ett spännande sätt att se på saken om vi får ett AI samhälle som blir lite okontrollerbart.

Nu kommer väl inte min bok att bli årets julklapp, tyvärr. Siktar in mig på utgivning i mars, ungefär.



19 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page