Första editeringen klar.


För en vecka sedan var den första editeringen klar. Det blev ett hästjobb, Tog en vecka, men jag tycker att med de tipsen och utmaningarna i texten jag hade så blev den till slut väldigt bra. Nu ska det till en till kontroll av språket. Sägs att den blir klar runt sista Januari.

Jag lämnade in omslaget i veckan och de tycker att Joakim Eriksson har gjort ett väldigt fint jobb. Nu lämnar jag över layouten av baksidan till förlaget.

Var in till Akademibokhandeln i Uppsala idag. De hade inte vinnaren av tävlingen inne alls. Jag tycker det är konstigt. Sa det till personalen som skulle kolla varför den inte var inne. Däremot fanns hans bror, Jens Lapidus, nya bok där.

Jag har köpt vinnaren "Hybris" och håller på att läsa. Kommit dryga hälften och tycker den är helt ok. Inte min genre kanske men den är lättläst och man vill ju veta hur det går. Ett spännande sätt att se på saken om vi får ett AI samhälle som blir lite okontrollerbart.

Nu kommer väl inte min bok att bli årets julklapp, tyvärr. Siktar in mig på utgivning i mars, ungefär.9 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

... vann ju som sagt inte men nu närmar det sig i alla fall utgivning. Ska bli så intressant att läsa det vinnande bidraget. Snart ska redaktören vid förlaget höra av sig. Vet inget om tågordningen så

Sitter i solen och inväntar beskedet om vilken som vunnit romantävligen. Vinnaren måste man ju bara läsa!! Som sagt kom jag till final men inte till prispallen, men är så nöjd ändå. Ska höra av mig ti

Ja, det gick inte hela vägen men... Så otroligt nöjd ändå. Hade ingen aning om att de skulle presentera de tre bästa nu. Blir nyfiken hur på de andras böcker naturligtvis. De tre måste man minst ju ba