Ett hårt arbete under helgen.

Så har jag lyckats få ihop sex sidor under den här helgen och det börjar närma sig. Ljuset i tunneln är starkt även om jag inte kommit fram än. Trots att jag har haft en familjelördag.

Kanske ni sett mitt FB-inlägg där jag sitter och skriver på en bensinmack. Det är högtryck just nu och jag är inne i en ny bra nedförsbacke som jag hoppas kunna ta mig i mål snart och inte hamna i att igen ta bort och börja om.

Vår käre Alf har genom min försorg fått upp gasen ordentligt. Ska han klara det. Jag vet inte hur hel han kan gå ur det här.

Jag har lämnat iväg ca 75% för läsning till 3st. Har fått tillbaka reaktioner från en av dem.

Den var överhängande positiv vilket gjorde mig väldigt glad och visar att jag är på rätt väg.

Nu är det bara att hoppas att man får in liknande reaktioner av de andra två.

Sedan blir det läsning av lektör. En som jag blivit rekommenderad till. Återkommer om det.


Snart får jag mer tid till att vara kreativ och det ser jag fram emot. Ska till nästa helg lämna in min 12-strängade för reparation. Det var ett tag sedan den ljöd här hemma.


God natt och ha en skön arbetsvecka.

Ett författarpass på en bensinstation

Kunde fixa till och avsluta ett kapitel.


17 visningar2 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

... vann ju som sagt inte men nu närmar det sig i alla fall utgivning. Ska bli så intressant att läsa det vinnande bidraget. Snart ska redaktören vid förlaget höra av sig. Vet inget om tågordningen så

Sitter i solen och inväntar beskedet om vilken som vunnit romantävligen. Vinnaren måste man ju bara läsa!! Som sagt kom jag till final men inte till prispallen, men är så nöjd ändå. Ska höra av mig ti