top of page

Ett hårt arbete under helgen.

Så har jag lyckats få ihop sex sidor under den här helgen och det börjar närma sig. Ljuset i tunneln är starkt även om jag inte kommit fram än. Trots att jag har haft en familjelördag.

Kanske ni sett mitt FB-inlägg där jag sitter och skriver på en bensinmack. Det är högtryck just nu och jag är inne i en ny bra nedförsbacke som jag hoppas kunna ta mig i mål snart och inte hamna i att igen ta bort och börja om.

Vår käre Alf har genom min försorg fått upp gasen ordentligt. Ska han klara det. Jag vet inte hur hel han kan gå ur det här.

Jag har lämnat iväg ca 75% för läsning till 3st. Har fått tillbaka reaktioner från en av dem.

Den var överhängande positiv vilket gjorde mig väldigt glad och visar att jag är på rätt väg.

Nu är det bara att hoppas att man får in liknande reaktioner av de andra två.

Sedan blir det läsning av lektör. En som jag blivit rekommenderad till. Återkommer om det.


Snart får jag mer tid till att vara kreativ och det ser jag fram emot. Ska till nästa helg lämna in min 12-strängade för reparation. Det var ett tag sedan den ljöd här hemma.


God natt och ha en skön arbetsvecka.

Ett författarpass på en bensinstation

Kunde fixa till och avsluta ett kapitel.


17 visningar2 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Då har jag mottagit det sista korrekturet och editerat det som behövdes. Allt det textmässiga är godkänt från min sida. Upploppet har startat och snart kan ni få följa Alfs historia i bokform eller i

Det är faktiskt enerverande att vänta på att fä sin bok utgiven. Ett av de största ögonblicken förstås, men födslovärkarna blir till slut som en förkylningsnysning. Ett antiklimax bara för att man vän

bottom of page