Ett bokomslag beställt

Så....

Då var det ordnat. Har anlitat datakonstnären Joakim Ericsson som ska göra mitt omslag till Mobilgrannen. Det ska bli spännande vad han kommer fram till. Jag har gett honom lite uppslag så bollen är i rullning. Nu ska jag bara hitta rätt Lektör och tillfälle att få in den till läsning. Hoppas få en till rimligt pris och en som har kontakt med ett eller flera förlag.

Jag håller på att läsa igenom fortfarande. Rätta till och Lägga till/Ta bort. Har kommit en del och just nu har jag 223 sidor.

Känns bra och tomt nu när man är klar. Fast det kan ju bli en hel del redigeringsarbete när jag får tillbaka den

Mycket inspirerande just nu.


26 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

... vann ju som sagt inte men nu närmar det sig i alla fall utgivning. Ska bli så intressant att läsa det vinnande bidraget. Snart ska redaktören vid förlaget höra av sig. Vet inget om tågordningen så

Sitter i solen och inväntar beskedet om vilken som vunnit romantävligen. Vinnaren måste man ju bara läsa!! Som sagt kom jag till final men inte till prispallen, men är så nöjd ändå. Ska höra av mig ti