top of page

Ett bokomslag beställt

Så....

Då var det ordnat. Har anlitat datakonstnären Joakim Ericsson som ska göra mitt omslag till Mobilgrannen. Det ska bli spännande vad han kommer fram till. Jag har gett honom lite uppslag så bollen är i rullning. Nu ska jag bara hitta rätt Lektör och tillfälle att få in den till läsning. Hoppas få en till rimligt pris och en som har kontakt med ett eller flera förlag.

Jag håller på att läsa igenom fortfarande. Rätta till och Lägga till/Ta bort. Har kommit en del och just nu har jag 223 sidor.

Känns bra och tomt nu när man är klar. Fast det kan ju bli en hel del redigeringsarbete när jag får tillbaka den

Mycket inspirerande just nu.


26 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Då har jag mottagit det sista korrekturet och editerat det som behövdes. Allt det textmässiga är godkänt från min sida. Upploppet har startat och snart kan ni få följa Alfs historia i bokform eller i

Det är faktiskt enerverande att vänta på att fä sin bok utgiven. Ett av de största ögonblicken förstås, men födslovärkarna blir till slut som en förkylningsnysning. Ett antiklimax bara för att man vän

bottom of page