En mycket glädjande nyhet till slut

Uppdaterat: 10 mars

Efter att ha vilat med manuset ett tag. Tagit upp det ibland. Ändrat ett stycke eller mening. Funderat och tvekat, så blev det dags att prova igen. Precis som att bli förälder för första gången när man inte vet exakt hur allt gått till, så kommer den tillbaka tillsammans med en annan som vill samma sak. En som kan tänka sig att visa den för världen. Och jag hoppas att den så snart som möjligt kan stå på egna ben.
Jag är så tacksam för att få den här chansen och att fler ska få läsa "Mobilgrannen" och träffa Alf och hans vänner.

Jag återkommer med mer info när jag vet mer.


10 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

... vann ju som sagt inte men nu närmar det sig i alla fall utgivning. Ska bli så intressant att läsa det vinnande bidraget. Snart ska redaktören vid förlaget höra av sig. Vet inget om tågordningen så

Sitter i solen och inväntar beskedet om vilken som vunnit romantävligen. Vinnaren måste man ju bara läsa!! Som sagt kom jag till final men inte till prispallen, men är så nöjd ändå. Ska höra av mig ti