top of page

En liten osäkerhet ändå.

Hej.

Var ett tag sedan nu. Mobilgrannen är klar och har varit det ett tag nu. Däremot har jag varit osäker hur jag ska ta nästa steg. Förlag eller lektörsläsning. Nu har jag bestämt mig för att jag skickar till förlag först, sedan får jag se vilken lektör det kan tänkas att bli.

Jag bestämde mig för att skriva till en del. Få lite mer krydda i en av karaktärerna. Ett tanke som jag har haft en längre tid, men bestämt mig för att lägga in nu här sista tiden. Jag är nöjd med resultatet. Hoppas att ni också blir när den kommer ut, fast ni inte riktigt vet vad jag gjort.


Så i nästa vecka kommer en blänkare om att jag skickar in boken till förlagen!

Ha en trevlig helg.

Michael

16 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Nu har även editeringsjobbet färdigt för Del 2. Jag känner mig väldigt nöjd så här långt. Det är klart att när man har för mycket tid att skriva, vill det till att man inte gör för mycket ändringar el

bottom of page