En liten osäkerhet ändå.

Hej.

Var ett tag sedan nu. Mobilgrannen är klar och har varit det ett tag nu. Däremot har jag varit osäker hur jag ska ta nästa steg. Förlag eller lektörsläsning. Nu har jag bestämt mig för att jag skickar till förlag först, sedan får jag se vilken lektör det kan tänkas att bli.

Jag bestämde mig för att skriva till en del. Få lite mer krydda i en av karaktärerna. Ett tanke som jag har haft en längre tid, men bestämt mig för att lägga in nu här sista tiden. Jag är nöjd med resultatet. Hoppas att ni också blir när den kommer ut, fast ni inte riktigt vet vad jag gjort.


Så i nästa vecka kommer en blänkare om att jag skickar in boken till förlagen!

Ha en trevlig helg.

Michael

16 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

... vann ju som sagt inte men nu närmar det sig i alla fall utgivning. Ska bli så intressant att läsa det vinnande bidraget. Snart ska redaktören vid förlaget höra av sig. Vet inget om tågordningen så

Sitter i solen och inväntar beskedet om vilken som vunnit romantävligen. Vinnaren måste man ju bara läsa!! Som sagt kom jag till final men inte till prispallen, men är så nöjd ändå. Ska höra av mig ti