En kväll att minnas

Godkväll.

Här hade jag tänkt att blogga lite om musik i största allmänhet och då den musik som jag lyssnar på. Så igår fick jag nöjet, genom min dotters försorg att gå på bio och se filmen om mina 70-tals ikoner. "Bohemian Rhapsody", filmen och gruppen Queen. Jag är väl kanske inte den som ska recensera, för jag är nog för partiskt, men jag måste ju få tycka.

Skådespeleriet var över förväntan. Musiken var det inget konstigt med allt sjöngs av vår kära Freddie och spelades av dem. Jag har läst två böcker om Freddie och tycker väl att en del saker haltar mot vad som man tidigare sagt varit sant. Men strunt samma. En mycket sevärd film med en bra återgivning av Band-aid spelningen på Wembley -85.


Tack Sara och David för en kväll att minnas,


Här har du trailern om du nu råkat missa den.

https://www.youtube.com/watch?v=EfkIBaUW5IY

7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

... vann ju som sagt inte men nu närmar det sig i alla fall utgivning. Ska bli så intressant att läsa det vinnande bidraget. Snart ska redaktören vid förlaget höra av sig. Vet inget om tågordningen så

Sitter i solen och inväntar beskedet om vilken som vunnit romantävligen. Vinnaren måste man ju bara läsa!! Som sagt kom jag till final men inte till prispallen, men är så nöjd ändå. Ska höra av mig ti