En jävligt stor dag

Precis!

Idag skrev jag den sista raden i Mobilgrannen. Den är nu klar för nästa steg.

Det sista tiden har varit intensiv sedan jag kom över puckeln och in på den sista biten, som jag sedan länge haft klart för mig.

Det är en del kvar. Första genomläsningen, gå in och korrigera, fylla på om det behövs. Sedan till lektör, ska välja bland de 100-tals som finns där ute!!!!!

Känns så skönt att ta det här vidare.


Sista meningen. (Just nu)

- Fan vad ni skräms. Kom nu.


Over and out och vidare.
14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

... vann ju som sagt inte men nu närmar det sig i alla fall utgivning. Ska bli så intressant att läsa det vinnande bidraget. Snart ska redaktören vid förlaget höra av sig. Vet inget om tågordningen så

Sitter i solen och inväntar beskedet om vilken som vunnit romantävligen. Vinnaren måste man ju bara läsa!! Som sagt kom jag till final men inte till prispallen, men är så nöjd ändå. Ska höra av mig ti