top of page

Det närmar sig för var dag!Så gick man då till final i romantävlingen. Riktigt skön boost. Ser nu att jag kan och är på rätt väg i mitt skrivande. Att vägvalet till den här romanen var rätt. Bandet är skrivet på ett helt annat sätt och så var det min första roman. Ingen hade kunnat ana den här uppmärksamheten. Oavsett så har jag ett kontrakt och den kommer att bli utgiven, med allt vad det innebär, är så taggad för det.

Den 4 oktober utses vinnaren av oss tio finalister. Nästa ett tusen manus inskickade enligt förlaget. Jag tror jag baxnar! Har inga sovproblem än. Går runt och fantiserar så klart, för det kostar ju inget. Vad kommer att hända om man når hela vägen? Just nu är det just bara fantasin som sätter de gränserna.

Får väl lov att säga att jag är väldigt glad att jag inte skickade in den när den var klar utan lät den ligga. Redigerade, putsade och stånkade. Tänkte ge ut den som ljudbok men skickade in den till den här tävlingen istället. Och de har tagit lång tid, men nu är det nära!!

Nu snart börjar ett nytt kapitel i mitt skrivande som jag ser fram emot.

En uppföljare till Mobilgrannen är pågående bara att snickra till det mot slutet. Sedan är det bara att fortsätta....


Jag har bara två tummar, så har ni några över till mig så håll dem hårt den 4 oktober.


Återkommer i ärendet.

//M

4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page