Den som väntar....


Precis så är det. Jag kan inte vänta mer än så här mycket.


Då var det ju sagt att finalisterna skulle meddelas i mitten av augusti och det är väl en vecka dit ungefär. Man måste inte få nagelbitarproblem men det går inte en timme utan att...

I alla fall är det så att kommer den inte dit så startar man upp utgivningen av den och det är väl minst lika spännande, faktiskt.

Sitter just nu och riktar in mig mot slutet av uppföljaren och det känns väldigt bra. Kommer att backa om och ändra och allt det där som hör till, men slutet är klart. Ska bara staka ut vägen dit.

Vem hade kunnat ana att det skulle gå så här. Man blir så inspirerad av att veta att det finns de i branschen som väntar på att jag ska bli klar med den här. Vill inte att det ska bli något hafsverk. Det ska bli en story som aldrig sett dagens ljus tidigare.

Låt mig nu luta mig tillbaka och vakna upp när allt är klart......3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

... vann ju som sagt inte men nu närmar det sig i alla fall utgivning. Ska bli så intressant att läsa det vinnande bidraget. Snart ska redaktören vid förlaget höra av sig. Vet inget om tågordningen så

Sitter i solen och inväntar beskedet om vilken som vunnit romantävligen. Vinnaren måste man ju bara läsa!! Som sagt kom jag till final men inte till prispallen, men är så nöjd ändå. Ska höra av mig ti