top of page

Då så!

Igår strulade allt så jag kunde inte skriva här. Nu har mitt barn 'Mobilgrannen' anlänt hemmet. Tittade snabbt igenom den och tycker den ser jättefin ut. Layouten i texten är riktigt bra gjord. Man får en extra fin känsla av den. Kapitelrubrikerna är snygga och den är lättläst på grund av just layouten. De stycken som är viktiga syns mer, kort sagt är jag mycket nöjd.

Nu till vad som händer senare. Lokalpress och signering ligger i pipeline. Tänker mig mycket av marknadsföring i olika sammanhang.

Blir den då läst i bokform så kanske det blir ändå lättare att sälja in den som ljudbok, senare i höst. Det ska bli sjukt spännande med Fredde G. som inläsare.

Jag skulle bli så glad om någon kunde gå in och kommentera, diskutera vad de tycker om boken här på hemsidan, så jag får mer trafik här. För som ni vet det här är del 1 i en trilogi.


Så här såg det i alla fall ut när de kartongerna kom hem.

15 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page