Bokens nästa fas.

Jo, jag vet nu i princip hur jag vill ha det hela vägen. MEN nu är det där avstampet, backen utför, jag måste hitta ett bra intro till. Jag går och funderar och editerar i skallen tills jag inser att jag inte kommit någonstans.

Alf börjar känna farten men den gör honom blind- Julia har kaos och Christian är förväntansfull. Och sedan stackars Lisa... Lider med henne.

Det ju så att ska man skriva en roman så tär heltidsjobbet på de hjärnceller man har. Tröttheten tar vid ganska tidigt. Allt skulle ha varit klart för länge sedan. Jag behöver tid över!!! Splittrad i allt.

KOM IGEN OCH BIT IHOP!

11 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

... vann ju som sagt inte men nu närmar det sig i alla fall utgivning. Ska bli så intressant att läsa det vinnande bidraget. Snart ska redaktören vid förlaget höra av sig. Vet inget om tågordningen så

Sitter i solen och inväntar beskedet om vilken som vunnit romantävligen. Vinnaren måste man ju bara läsa!! Som sagt kom jag till final men inte till prispallen, men är så nöjd ändå. Ska höra av mig ti