top of page

Bokens nästa fas.

Jo, jag vet nu i princip hur jag vill ha det hela vägen. MEN nu är det där avstampet, backen utför, jag måste hitta ett bra intro till. Jag går och funderar och editerar i skallen tills jag inser att jag inte kommit någonstans.

Alf börjar känna farten men den gör honom blind- Julia har kaos och Christian är förväntansfull. Och sedan stackars Lisa... Lider med henne.

Det ju så att ska man skriva en roman så tär heltidsjobbet på de hjärnceller man har. Tröttheten tar vid ganska tidigt. Allt skulle ha varit klart för länge sedan. Jag behöver tid över!!! Splittrad i allt.

KOM IGEN OCH BIT IHOP!

11 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Då har jag mottagit det sista korrekturet och editerat det som behövdes. Allt det textmässiga är godkänt från min sida. Upploppet har startat och snart kan ni få följa Alfs historia i bokform eller i

Det är faktiskt enerverande att vänta på att fä sin bok utgiven. Ett av de största ögonblicken förstås, men födslovärkarna blir till slut som en förkylningsnysning. Ett antiklimax bara för att man vän

bottom of page