top of page

Bandet inläst av Microsoft!

Trodde du inte va?

Bestämde mig för att låta Microsoft Word göra jobbet åt mig. Fast det är klart det är ju ingen riktig röst plus att det är inspelat in från min mobiltelefon, men ändå förvånansvärt lyssningsbar tycker jag. Tekniken har gått fram förvånansvärt mycket det sista åren. Inget jag direkt tänkte stoltsera med. Men är ni intresserade så hör av er till mig, antingen på FB eller här på hemsidan. Kanske jag kan skicka en länk så får ni också chansen till att lyssna på den. Väljer ut några stycken!! Man kan aldrig få för lite feedback....


Ska väl i framtiden ge ut den här i nyutgåva. För nu är den rättad i text och ändrad så mycket att den kan ges ut igen.

Så här kommer framsidan att se ut när det blir så dags. Ett gammalt val som blev bortvalt tidigare.

14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page