top of page

Alldeles för länge ...

Jag det har varit en lång stund sedan jag la ut något sist. Ljudboken släpptes den 18 Juni och har nu varit online i två veckor, Hittills har det varit fina betyg. Som jag ser det är min blygsamma önskan att hamna över tre i betyg. Man hoppas förstås att komma över ett tusen läsningar, men det kan man inte se hur många läsningar man har, bara antal betyg.


Del 2 då? Ja, jag har tyvärr inte fått napp hos ett traditionellt förlag, däremot har jag fått kontraktsförslag från flertalet hybridförlag (7st) men inte känt mig mogen för det.

Jag har två tankar.

  1. Att ta en lektör - redaktörstjänst och sedan försöka en gång till.

  2. Att bara producera en Ljudbok. alternativt bar en pappersbok.


Det kommer under sensommaren att bestämmas hur jag kommer att gå vidare. Just nu ligger det lite på is pga frustration.

Nu måste jag ändå glädjas åt ljudboken som Sebastian Karlsson läst in. Han har gjort ett bar jobb. Jag blir väldigt glad om ni går in och lyssnar, lägger ett ärligt betyg och sprider var de kan läsa den. Man säger att den ska också komma på Nextory, men jag har inte sett den där än. Så här ser det däremot ut på Storytel.

7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page